Optimalizálás

Mikor elkészül egy honlap a tulajdonos gyakran a legnagyobb hibát véti: karbatett kézzel leül! Kiemelkedő fontosságú, hogy értesítse potenciális ügyfeleit az oldal létezéséről. Jelenjen meg a keresőkben, hírdetésekben, közösségi oldalakon! A maximális teljesítmény eléréséhez a vevőbázisra célzott és folyamatosan frissülő tartalmakra van szüksége. Hagyja, hogy honlapja Ön helyett is dolgozzon!

Kérjen árajánlatot

menedzser

Keresőoptimalizálás (SEO)

A látogatók manapság az internetes keresőkbe írt célzott kulcsszavak segítségével érik el az őket érdeklő tartalmakat, így potenciális ügyfélnek tekinthetők. Alapvetően minden általunk készített oldal tudatosan van felépítve, hogy az Ön honlapja minél előkelőbb helyet foglaljon el a keresők rangsorában. Ha ezt a szolgáltatást választja, minden további szükséges lépést megteszünk a találati listára kerülés gyorsítása érdekében.

Online hírdetések

Vannak helyzetek, mikor az optimalizáció már nem segít, mert túl nagy a verseny az adott témában. Ekkor egy egész más stratégiát is választhat, a reklámozást. Kölönböző online hírdetési rendszerek kattintás vagy megjelenítés alapú kampányai a lehető legoptimálisabb módon használják fel a reklámozásra szánt összegkeretet. Illetve megjelenítheti Ön is más oldalak reklámait és ezáltal bevételhez juthat.

Közösségi média

Nem szabad figyelmen kívül hagyni az egyre nagyobb teret hódító közösségi hálózatokat. Ha a felhasználó nem az egyik keresőt használja, akkor valószínüleg pont egy ilyen oldalon tartózkodik. Jelenjen meg mindenhol! A közösségi oldalakon közzétett friss hírek gyorsabban eljutnak a célközönséghez, mint bármely más felületen. A legelterjedtebb hálózatokon történő rajongói oldalak létrehozását is bízza webmesterére!

Tartalom feltöltés

Az elkészült weboldalak gyakran így sem nem hozzák a várt eredményeket. Ha csak nincs saját PR szakembere, komoly fejtörést okozhat az egyes tartalmak optimális elhelyezése. Nem is beszélve arról, ha ritkán frissít, elveszti meglévő látogatóit is. Amég Ön a reklámszövegekkel bajlódik, foglalkozhatna azzal, amihez igazán ért. Írjon néhány piszkozatot, majd bízza szakemberre honlapja sikerességét!

Domain és tárhely

Az internetcím (domain) helyes kiválasztása kiemelkedő fontosságú! Az oldal tartalmához kell kapcsolódnia és brandelhetőnek is kell lennie. Ezen kívül szükség van még egy tárhelyere, ahol a honlapot el lehet helyezni. Ha ezt a szolgáltatást választja, a különböző szolgáltatók csomagjai közt segítünk megtalálni az Ön elvárásainak megfelelőt és az ügyintézést is elvégzzük Ön helyett!