Bővítmény készítése

Indulásként töltse le a magyarázattal ellátott minta modult!

Nevezze át a minta mappát (pl: teszt) és a benne található PHP fájlt teszt/teszt.php, majd az ebben megadott objektum osztályt class teszt(). Az új név mindenhol legyen egyforma ne tartalmazzon szóközt, ékezetes betűt és írásjelet. Részletes leírást a minta modul tartalmaz. A kész modul teljes mappáját .zip archívumként kell tömörörítenie. Sok sikert kívánunk!

Ha úgy érzi, új modulja hasznos lehet mások számára, és szívesen megosztaná azt a Creative Commons Nevezd meg! - Így add tovább! licenc feltételei alatt, kérjük, töltse fel adatbázisunkba a .zip archívumot!

Indulásként töltse le a magyarázattal ellátott minta felületet!

Nevezze át a minta mappát (pl: teszt). Az új név ne tartalmazzon szóközt, ékezetes betűt és írásjelet. Részletes leírást a minta felület tartalmaz (teszt/index.html és teszt/style.css). A kész felület teljes mappáját .zip archívumként kell tömörörítenie. Sok sikert kívánunk!

Ha úgy érzi, új felülete hasznos lehet mások számára, és szívesen megosztaná azt a Creative Commons Nevezd meg! - Így add tovább! licenc feltételei alatt, kérjük, töltse fel adatbázisunkba a .zip archívumot!

Indulásként töltse le a magyarázattal ellátott minta nyelvet!

Nevezze át a minta nyelvet teszt.lng, majd a hozzá tartozó XML fájlt teszt.xml. Az új név mindenhol legyen egyforma ne tartalmazzon szóközt, ékezetes betűt és írásjelet. Részletes leírást a minta nyelv tartalmaz. A kész nyelv két fájlját .zip archívumként kell tömörörítenie. Sok sikert kívánunk!

Ha úgy érzi, új nyelve hasznos lehet mások számára, és szívesen megosztaná azt a Creative Commons Nevezd meg! - Így add tovább! licenc feltételei alatt, kérjük, töltse fel adatbázisunkba a .zip archívumot!

Visszajelzés küldése

A bővítményekkel kapcsolatos észrevételeket, hibákat kérjük, juttassa el a fejlesztő e-mail címére! Segítségét a többi felhasználó nevében is köszönjük!

Kapcsolódó oldalak