Mi az a WebKészítés?

Interaktív weblapszerkesztői tananyagok. Sajátítsa el a népszerű XHTML, CSS, PHP, MySQL és JavaScript nyelveket és készítse el saját, a Web2 követelményeinek megfelelő dinamikus és szabványos honlapját! Lényegre törő megfogalmazás, számtalan gyakorlófeladat és példa garantálja a gyorsaságot, hiszen időből mindenkinek kevés van.

WebKészítés

Miért jó ez neked?

A következőkben lehetőséged nyílik megtanulni a webfejlesztést a manapság legelterjedtebben alkalmazott webes nyelvekkel és garantáltan képes leszel egyedi weblapot készíteni akár saját, akár üzleti célra.

Miben különbözünk másoktól?

Tények, amiért érdemes bennünket választani:

  • Itt gyorsabban tanulhatsz, mint bárhol! Minden nyelvet igyekeztünk lényegre törően bemutatni.
  • Rengeteg példa segíti a megértést, mik a kódtesztelő eszközben rögtön át is gyakorolhatók.
  • A leckékhez kapcsolódóan kérdések, hozzászólások, ötletes megoldások küldhetők egymásnak.
  • A letölthető formátumok és online könyvjelző segítségével bárhol folytathatod, amit félbeszakítottál.

Mégis mire kell számítani?

A szabványos XHTML nyelvvel fogjuk elkészíteni a weblapok törzsanyagát, amely minden böngészőben garantáltan egyformán jelenik meg, akár a mobilkészüléken is. A CSS-nek köszönhetően olyan grafikai formázást végezhetsz, aminek csak töredéke lehetséges a HTML-ben. A JavaScript és a PHP (szerver- és kliensoldali műveletvégzők) lehetővé teszik, hogy honlapod dinamikussá tedd, saját fórumokat, hírleveleket kezelj, és a lehetőségeknek csak fantáziád szabhat határt. A MySQL - adatbázis kezelővel pedig gyors, egyszerű és persze biztonságos módon tárolhatod adataidat.

De ennyit a bevezetésről, ha sikerült meggyőznünk, akkor "csapjunk is a lecsóba!"

Ugorjunk az alapok elsajátításához