Szoftverek

Az itt található szoftvereket sajátkezüleg készítettem, így garantáltan semmilyen ártalmas kódot nem tartalmaznak. Az alkalmazások az ESET NOD32 vírusírtójával ellenőrizve lettek. A szerzői jogaimat minden, az alábbiakban közzétett állományra fenntartom!

Checker for Facebook

Checker for Facebook

Ez egy Facebook bővítmény a Google Chrome böngészőhöz, mely jQueryre és a hivatalos Facebook APIra támaszkodik. Kapd meg felkéréseid, értesítéseid és üzeneteid akkor is, ha a facebook nincs megnyitva! Asztali értesítések, számlálós ikon és lenyitható menü, hogy ne maradj le semmiről. A telepítéshez töltsd le a fájlt majd egyszerűen húzd rá a bővítmények oldalra.

Csoportos átnevező

Csoportos átnevező

A program nagy mennyiségű fájl csoportos átnevezésére (áthelyezésére) készült. Bemenete egy pontosvesszővel tagolt, két oszlopos CSV fájl, ami az eredeti és új fájlneveket tartalmazza. (Excel táblából exportálható.) Az eredeti és cél mappák külön megadhatók, a folyamatot töltősáv jelzi, a művelet végén statisztika és eredmény fájl készül. A program C# nyelven készült. Microsoft .NET 4 keretrendszer szükséges hozzá.

Hanoi Tornyai

FényAréna

A sokak által ismert logikai játékot 1883-ban Edouard Lucas francia matematikus találta fel. A szabályok szerint a három rúd közt (az elsőről az utolsóra) kell átrakni a korongokat úgy, hogy lépésenként csak egy korong mozgatható és a nagyobb nem tehető kisebbre. Lássuk, ki tudja a lehető legkevesebb lépésből megoldani feladványt! A játék C# nyelven készült. Microsoft .NET 4 keretrendszer szükséges hozzá.

WebKészítés 2

WebKészítés 2

A WebKészítés a pár éve OktatóLap néven indult projekt folytatása új névvel. Kezdetben csak HTML 4-es verzióját tárgyaló honlap tartalmilag kibővült és új névvel a jelenkornak megfelelő nyelveken kalauzol végig. Készíts a Web 2 követelményeinek megfelelő dinamikus és szabványos honlapot! A projekt jelenleg a www.webmake.hu/webkeszites online felületen érhető el.

OktatóLap 2 - Html nyelv

OktatóLap 2

Az előbbi OktatóLap második verziója, mely több hibáját orvosolja elődjének és számos újítást tartalmaz. Ezek közt említeném a beépített kódtesztelőt. Az átdolgozott leckék mellett megjelenik a több, modern webes nyelv telepítésének lehetősége, bár ezek nem készültek el hozzá.

OktatóLap - Html nyelv

OktatóLap

Ahogy azt a neve is elárulja: ez a program, arra hivatott, hogy megtanítson akár Téged is a HTML (weblapok) nyelvére. Nem kell hozzá semmilyen különleges képesség, csupán egy kis szorgalom és kitartás (meg persze olvasni tudás :) ) és már Te is büszke honlap tulajdonos lehetsz! Sok sikert hozzá!

KezdőSor XP

KezdőSor XP

E program megkönnyíti a más programok közti navigálást. Gyorsan és egyszerűen indíthatóak felhasználóbarát menüjéből a beállított progik. Egy program persze csak akkor jó, ha funkcióját elvégzi és mellette a grafika is szép. Garantáltan mindkét kritérium teljesül itt! Telepítő kód: KSxp

Ufománia 3 Second Edition

Ufománia 3 Second Edition

A játék, ahogy a nevéből könnyen következtethető, a '70-es évekbeli földönkívüli őrület szüleménye. A földet megtámadó idegenektől kell megvédenünk szeretett bolygónkat. A galaktikus harcban segítségünkre lesz szuperszonikus űrhajónk, miből szerencsére összesen 3 is van. E klasszikusnak mondható, lövöldözős játék lényegében megegyezik bármely másik társával. A különbséget és jó hangulatot a szinteken való felfele lépés és a más-más kategóriájú ellenfelek biztosítják. Gyerünk pilóta, harcra fel! Telepítő kód: UFO0621

A játék a DarkBASIC 3D-s játékszerkesztő programmal készült. Rendszerigénye: DirectX 6.1 kompatibilis videokártya. XP fölött már sajnos nem támogatott.

FényAréna

FényAréna

Ebben a játékban különösnek mondható (leginkább egy légpárnáshoz hasonlító) járművünkkel egy nem is annyira különös arénában versenyezhetünk. A közeli jövőben az efféle sport lett a rally utódja. Itt ugyancsak, mint az elődjénél, csak az győzhet akinek jók a reflexei és megfelelő a tájékozódó képessége! A lényeg egyszerű, a felvillanó fényeket elsőnek kell megszerezni, ám a feladat ennél embert próbálóbb. A pörgős játékmenet szinte függőséget okoz... Légy Te a leggyorsabb sofőr! Telepítő kód: FA0621

A játék a DarkBASIC 3D-s játékszerkesztő programmal készült. Rendszerigénye: DirectX 6.1 kompatibilis videokártya. XP fölött már sajnos nem támogatott.

Landolás a marson

Egy kis kedvcsináló. Landolj a marson! Ha pedig sikerült a küldetés, az alábbi - nem szponzorált - linkek közt találsz még néhány egyszerű, ám szórakoztató időtoltést.


A játék használatához telepítened vagy engedélyezned kell az Adobe Flash Player beépülőt.