Szerzői jogi nyilatkozat

Tájékoztatlak, hogy a http://www.webmake.hu/programmerg/ (továbbiakban: honlap), Gelencsér Gergő (továbbiakban: én) honlapjának böngészése egyúttal az alábbi feltételek elfogadását is jelenti! Felhívom figyelmed, hogy amennyiben ezekkel nem értesz egyet, ne látogasd a továbbiakban a honlapot!

A honlap tartalma szerzői jogvédelem alá esik! © 2004 - 2015 Gelencsér Gergő. Minden jogot fenntartok!

Jogok

Jelen feltételeken túl, előzetes írásbeli engedélyem nélkül tilos a honlap tartalmának egészét vagy részeit bármilyen formában reprodukálni, átruházni, terjeszteni vagy tárolni. Azonban beleegyezek abba, hogy - saját, személyes használatra - ezen oldalak kivonatait számítógépeden tárolhasd vagy kinyomtathasd, illetve más módon megtekinthesd.

Másolás

A terjesztési, illetve felhasználási szándékkal történő másoláshoz írásbeli hozzájárulásom szükséges! A honlapom egyes elemeire, dokumentumaira további feltételek is vonatkozhatnak, amelyeket a konkrét dokumentumokban tüntetek fel... Az ettől eltérő esetben a magyar szerzői jogi törvények az irányadóak!

Garancia

A honlap tartalma az eredetileg leírtak szerint, változtatás nélkül értendő. Előfordulhat, hogy a honlapon tőlem független változtatás történik, ezért - ha a törvény másként nem rendelkezik - nem vállalok semmilyen természetű garanciát az előtted megjelenő honlap pontosságára, megbízhatóságára vagy tartalmára vonatkozóan! Fenntartom a jogot, hogy a honlapot bármikor átalakítsam, vagy elérhetőségét megszüntessem. Nem garantálom, hogy a honlaphoz való hozzáférés folyamatos és / vagy hibamentes lesz.

Felelősség

Ezen honlap elérhetőségével, szabatosságával, megbízhatóságával és tartalmával kapcsolatban semmiféle, sem kifejezett, sem vélelmezett garanciát nem vállalok, beleértve, de nem kizárólagosan, a jogcímet, a jogbitorlás hiányát, a forgalomba hozhatósággal kapcsolatos vélelmezett garanciákat és a konkrét célra való alkalmazhatóságot. Nem vagyok felelős semmilyen közvetlen, vagy közvetett, véletlenszerű, speciális vagy következményekből eredő kárért, nyereségkiesésért vagy üzleti tevékenység megszakadásáért, amely jelen szolgáltatás(ok) használatából vagy a használat lehetetlenségéből származik, még akkor sem, ha engem előre figyelmeztettek ilyen jellegű károk bekövetkeztének lehetőségére. Néhány jogrendszer nem engedélyezi bizonyos jótállások kizárását vagy korlátozását, így lehetséges, hogy a fenti korlátozások vagy kizárások rád nem vonatkoznak. Ilyen esetekben felelősségem a törvény által engedélyezett legszűkebb mértékre korlátozódik.

Külső oldalak

Az egyszerűbb elérhetőség miatt a honlap tartalmazhat olyan külső weboldalakra utaló hivatkozásokat, amelyek harmadik személy tulajdonát képezik, vagy amelyeket harmadik személy üzemeltet. Ilyen külső weboldalak meglátogatásakor, mielőtt az oldalakat felhasználnád, át kell nézned és egyet kell értened az adott weboldal használati szabályaival. Azt szintén elfogadod, hogy nincs ráhatásom az ilyen külső weboldalakra és nem vállalok semmilyen felelősséget az ilyen külső weboldalakon készített és ott megjelenő anyagokért. Továbbá, egy általam üzemeltetett, weboldalra utaló hivatkozás nem jelenti azt, hogy támogatom az oldalt, vagy az ilyen külső weboldalak által hivatkozott termékeket és szolgáltatásokat (például tartalmi szolgáltatásokat). Nem vállalok felelősséget olyan, harmadik fél által létrehozott vagy publikált anyagokért, melyekhez a honlap kapcsolódik.